Over

Carbon Events is een full-service evenementenbureau gevestigd in het centrum van Amsterdam.

 

THE CARBON WAY OF DOING

Onze werkwijze is vernieuwend, creatief en innovatief. Wij passen bij de veranderende wereld van nu! Wij merken dat bedrijven steeds meer zoeken naar het maken van verbinding op een nieuwe, originele manier. Elkaar fysiek treffen, delen van ideeën of het uitwisselen van ervaringen wordt steeds belangrijker.

 

Een evenement is de meest effectieve wijze van communicatie en verbinding; face-to-face, driedimensionaal én met beleving en emotie.

Wij bieden een totaalconcept; van conceptontwikkeling tot uitvoering. Van op- en afbouw tot facturatie en evaluatie. Hierdoor realiseren wij doelstellingen van de opdrachtgever, met oog voor detail.

 

IDEA

Sinds 1 januari 2017 is Carbon Events tevens aangesloten bij branche vereniging IDEA als young agency. Het IDEA lidmaatschap staat voor creativiteit, vakmanschap en financiële stabiliteit.

 

                                                      

 

 

PREFERRED EVENT PARTNER

Naast het bedenken en uitvoeren van evenementen is Carbon Events ook preferred event partner voor Circuit Park Zandvoort. Bij interesse in deze locatie kan altijd contact met ons worden opgenomen.